Oud-profwielrenner Tristan Hoffman komt naar SB!

Op dinsdag 26 april jl. hebben 50 studenten en medewerkers van de opleiding Sport en bewegen (een deel van) de etappe van de Gelderse Giro d ‘Italia gefietst. Naast de sportieve uitdaging hebben alle deelnemers gefietst voor het goede doel; Stichting Kanjers voor Kanjers!

Kanjers voor Kanjers zet zich in voor kinderen in Oost-Gelderland die niet, of onvoldoende in staat zijn om te spelen en sporten. Kinderen waarvan je weet dat ze thuis bijna nooit iets extra’s krijgen, omdat er nauwelijks geld is. Maar ook voor kinderen die langdurig ziek zijn, kinderen met een beperking of kinderen die om wat voor reden niet thuis kunnen wonen of door diverse problemen niet echt kind kunnen zijn. Door het organiseren van sportieve evenementen en donaties van particulieren en het bedrijfsleven, maakt Kanjers voor Kanjers dromen van deze kinderen waar!

Op woensdag 12 oktober as. om 11.30 uur komt Kanjers voor Kanjers-ambassadeur Tristan Hoffman naar SB om de cheque met het totaal opgehaalde sponsorbedrag in ontvangst te nemen. Tristan Hoffman, oud-profwielrenner, was zelf ook actief tijdens de Giro d’Italia als ploegleider van de Tinkoff Wielerploeg. Aankomend jaar is Tristan Hoffman actief als ploegleider van de nieuw te vormen wielerploeg Bahrain-Merida Pro Cycling Team.

De organisatie van de sponsoractie was in handen van twee studenten van het profiel Buurt- onderwijs- en sportmedewerker namelijk Marlis Maurer en Laura Prinsen en hun begeleidend docent Wouter Beijers.