Annika Legebeke wint Business Jump 2017

Met haar ondernemersplan om een kitesurfclub voor vrouwen op te zetten heeft Annika Legebeke de Business Jump 2017 gewonnen. De jury oordeelde over haar plan: je hebt een duidelijk doel en goede commerciële mogelijkheden op de langere termijn. Annika is tweedejaars student Sport en bewegen en volgt onder meer het keuzedeel ondernemerschap

De Business Jump is een samenwerking tussen het Graafschap College en het Centrum voor Jong Ondernemen Doetinchem. Gedurende drie dagen zijn 11 studenten te gast geweest bij bakkerij Wiltink in Doetinchem, het Centrum voor Jong Ondernemen in Doetinchem en Van Raam Varsseveld. 

De studenten zijn zelf voornemens echt ondernemer te worden en tijdens de driedaagse Business Jump maken ze een start met het ondernemingsplan, ondersteund door buddies uit het bedrijfsleven en door het bijwonen van workshops en masterstories.

De Business Jump werd afgesloten met een pitch waar alle studenten hun plan kort presenteerden aan een professionele jury. Iedere deelnemer heeft stappen gezet als ondernemer, wil door met zijn droom. Voor Annika is de extra bonus de ondersteuning van het centrum van Jong Ondernemen bij de uitwerking van haar plannen.

De directeur van de Sector Economie en Dienstverlening, Ted van Vilsteren, overhandigt Annika een bos bloemen en de waardechecque.